Hjärta Tigeröga (No Worry)

  • 75 kr

Vackert No Worry hjärta av tigeröga. Detta är en så kallad fokuseringssten. Mått: 4 x 4 cm.

I lager
Dela

Vackert No Worry hjärta av tigeröga. Detta är en så kallad fokuseringssten, så gnid din tumme mot stenen och slappna av, samla dina tankar eller dämpa din oro.

Pris är per styck.

Mått: 4 x 4 c.m.

Attribut:

Tigeröga är stenen för dig som behöver stärka ditt mod och hitta din styrka mellan din rädsla samt motivation. Stenen påminner dig om att finna lugnet, oavsett vilken situation som ligger framför dig. Den är även en ständig påminnelse om att du klarar mer än du tror! Tigeröga är en väldigt beskyddande sten och har av tradition tidigare burits som en talisman för att skydda mot onda tankar och förbannelser.  Låt den hjälpa dig att uppnå dina mål och främja dina tydliga instruktioner. Det är en sten som är bra på att känna igen både dina egna och andras behov, och den låter dig veta skillnaden mellan det önsketänkande och det du egentligen behöver. Tigeröga balanserar yin och yang.

Chakra: Rotchakra, Sakralchakra och Solarplexuschakra.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Kraft, energi, vitalitet, sexualitet och njutning (Sakralchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solarplexuschakra).