Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr / Inget lägsta orderbelopp

Dödskalle Zebrajaspis

  • 285 kr

Vacker döskalle av brun Zebrajaspis, även kallad chokladjaspis. En sten som förenar både kvinnliga och manliga energier. Pris är per styck.

I lager
Dela

Vacker döskalle av brun Zebrajaspis, även kallad chokladjaspis. En sten som förenar både kvinnliga och manliga energier.

Pris är per styck

Mått: ca 3,8 x 3,2 x 4,9 cm

Attribut: Livet är inte alltid svart eller vitt, och precis som de vackra färgskiftningarna påminner oss om detta så förenar Zebra jaspisen både kvinnliga och manliga energier. Låt denna vackra sten hjälpa dig att ta itu med dina problem och samtidigt ge dig en ökad optimistisk känsla. Zebra jaspisen skapar även balans i livet, så låt den vara din dagliga påminnelse om detta. 

Chakra: Samtliga chakran men framför allt rotchakrat.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 

Kemi:

Jaspis är en ogenomskinlig kvarts, men i somliga böcker hamnar den under kalcedonerna. Namnet kommer från grekiskan och betyder prickig sten, men användes helt annorlunda under antiken än nu. Då betecknade det gröna, genomskinliga stenar. Jaspis finns i alla nyanser, mest randig eller fläckig. Den allmänna kemiska formeln för Jaspis är Kiseldioxid SiO2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek gentemot bilderna. Bilderna är bara produktbilder och stenarna kan skilja sig åt i verkligheten.