Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Dante's Inferno Oracle (Orakel)

  • 229 SEK

Denna nya Oracle-däcken av den hyllade italienska konstnären Paolo Barbieri ger liv åt de legendariska episoderna som återberättas av Dante. Språk: Engelska

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

36 fullfärgskort och instruktioner.

Mått: 9,5 x 13 cm

Språk på korten: Engelska 

Denna nya Oracle-däcken av den hyllade italienska konstnären Paolo Barbieri ger liv åt de legendariska episoderna som återberättas av Dante Alighieri i den första cantican av Den gudomliga komedin. En bokstavlig resa genom helvetets cirklar, men också en allegorisk utforskning av vår själs mörka sida och de tragiska djupen av den mänskliga tillståndet.

Författare:
Paolo Barbieri

ISBN: 9788865278635

Utgiven: 2023-11-28

Förlag: Lo Scarabeo