Citrinkluster 2:a sortering

  • 45 kr

Små härliga kluster av citrin. Citrin är en upphettad variant av ametist, antingen på naturlig väg eller på konstgjord väg i ugn.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Citrinkluster som har en ljusare färg än vanlig och som kan ha andra förändringar såsom avslagna och lösa kristaller, sprickor och övriga skönhetsfel.

Citrin är en upphettad variant av ametist, antingen på naturlig väg eller på konstgjord väg i ugn. Kemiska reaktioner i stenen gör då att den lila färgen övergår till gul, och en citrin har skapats. Denna citrin är upphettad på konstgjord väg. Bredd/längd kan variera och måtten är bara en indikation. Obs. Vi väljer ej ut specifika kluster från bilderna. Man erhåller ett godtyckligt kluster.

Mått:

Medium: ca 3 - 5 cm

Large: ca 5 - 12 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Citrin är stenen som hjälper dig att välja att vara lycklig. Om du vill uppnå någon form av framgång är detta stenen för dig. Som solen bryter igenom de gråa molnen påminner citrinen dig om att ta bort det negativa, oavsett om du bär den med dig eller har den framme i ditt hem. Kom ihåg att sann lycka kommer inifrån, citrinen påminner dig i de stunder då du glömmer detta. 

Chakra: Kronchakra och Solarplexuschakra

Främjar och balanserar: Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn. 


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.

Obs! Detta är upphettad ametist.