Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Celestit, rå

  • 79 SEK

Härlig rå Celestit i en härligt blå färg, stenen som anses besitta gudomliga energier.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Läcker rå celestit i en härligt blå färg, stenen som anses besitta gudomliga energier.

Chakra: Kronchakra och Halschakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Kommunikation och kreativitet (Halschakra).

Mått: ca3 x 2 cm

Ursprung: Madagaskar

OBS Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Celestit är en väldigt mjuk och ömtålig sten och dessa stenar har därför både jack, repor och liknande förändringar.

Attribut

Celestit eller celestin? Kärt barn har många namn. Oavsett hur du väljer att benämna denna vackra sten så anses den besitta gudomliga energier. Låt den skänka dig andlig frid och ge dig starkare krafter att komma i kontakt med änglasfärerna. Om du tidigare inte haft någon kontakt med änglavärlden så är detta stenen som kan hjälpa dig med det och föra dig ett steg närmare kommunikationen. Förutom kontakten med änglavärlden anses den även stärka ditt hjärtas renhet och även skänka dig tur. Om du omges av stressade situationer kan celestiten hjälpa dig att skapa ett mer fridfullt klimat och lösa eventuella konflikter. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.