Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Blyglans med Silver (Silverhaltig Galena), Sverige

  • 195 SEK

Läcker silverhaltig Galena från Bergslagen i Sverige. Mått: ca 3 x 4 cm. Ursprung: Sverige 🇸🇪 Välj i listan.


I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Läcker silverhaltig Galena från Bergslagen i Sverige.

Mått: ca 3 x 4 cm

Ursprung: Sverige 🇸🇪

Attribut

Ge dig själv tillåtelse att utforska den förtrollande världen av Galena - en mineral som inte bara fascinerar med sina unika egenskaper utan också sägs ha kraftfulla andliga förmågor. Galena, känd för sin karakteristiska metalliska glans och kubiska kristallstruktur, erbjuder mer än bara sin visuella skönhet. Många tror att Galena kan fungera som en guide för andliga resor och utforskningar genom att öppna upp för intuition och fördjupa medvetenheten om ens inre värld. Dess lugnande närvaro sägs främja en känsla av stabilitet och balans, vilket möjliggör för djupare självreflektion och inre frid. Låt Galena vara din följeslagare på vägen till personlig tillväxt och andlig upplysning, och låt dess förtrollande energi leda dig mot nya insikter och upplevelser.