Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Beryll, trumlad

  • 79 SEK

Vacker trumlad beryll. Välj din favorit i listan. Beryll finns i flera färger: Morganit (rosa), Heliodor (gul), Smaragd (grön), Akvamarin (blå).


sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad beryll. Välj din favorit i listan

Beryll finns i flera färger:

Morganit (rosa)

Heliodor (gul)

Smaragd (grön)

Akvamarin (blå)

Namnet kommer från det grekiska ordet "Beryllos" och användes ursprungligen som ett samlingsnamn för alla gröna ädelstenar, men senare ändrades för att endast hänvisa till denna kristall. Beryll har flera fyndorter och har hittats i länder som USA, Brasilien, Australien, Norge och Tjeckien.

Mått: ca 1,5 - 2,5 cm

Ursprung: Brasilien 

Attribut

Beryll hjälper dig att hitta fokus och ta en sak i taget. Den lugnar och minskar stress, ångest och oro, samtidigt som den hjälper dig att släppa oönskade energier och känslomässigt bagage som kan hindra din utveckling. Beryll kan guida dig och visa dig vilket nästa steg i livet är för att nå din fulla potential. Denna kristall har starka lugnande energier som stillar sinnet samtidigt som den uppmuntrar till mod. Den kan bidra till harmoni för både dig som bärare och din omgivning. Beryll sägs även vara mycket effektiv i relationer, där den kan återuppliva kärleken i en skadad relation. Den främjar ett starkare band och tillåter båda parter att se det bästa hos varandra och få ökad förståelse för varandras behov. Beryll hjälper dig att finna styrka och självkänsla, och att se ditt eget värde. Den tillåter dig att upptäcka din inre skönhet och ser möjligheterna till framgång.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.