Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ansiktsroller Rosenkvarts (Silver)

  • 185 SEK

Vacker och användbar ansiktsroller gjord av finaste rosenkvarts. Ett ypperligt verktyg för att lindra spänningar, öka blodcirkulationen och minska svullnad.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker och användbar ansiktsroller gjord av finaste rosenkvarts. Silverfärgat handtag.

En ansiktsroller är ett ypperligt verktyg för att lindra spänningar, öka blodcirkulationen och samtidigt minimera svullnader. 

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.

Mått: 15 x 6 x 2,5 cm

Användning: Rulla upp och ut mot kinderna från hakan, eller från mitten utåt på pannan. Den lilla rollern passar runt dina ögon, för att minska svullnad. 

Attribut:

Rosenkvarts är hjärtats sten. Den påminner dig om all ren, strålande, villkorslös och medkännande kärlek som ständigt omger dig. Rosenkvartsen kallas ofta för hjärtats kompass, och den leder dig kärleksfullt till din sanna potential. När du känner dig redo för att införa kärleken i ditt liv så är detta stenen för dig, en sann kärleksmagnet. 

Notera att detta är en naturprodukt och varje sten kan ha variationer i färg och form, och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.