Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ametist Vera Cruz (spets)

  • 75 kr

I lager
Dela

Vackra spetsar av denna sällsynta ametist från Vera Cruz i Mexico. Vera Cruz Ametist är ofta väldigt svåra att bryta då de ofta hittas på otillgängliga plaster. 

Dessa söta små spetsar i lätt lila toner kan ibland innehålla vattenbubblor, så kallad enhydro. Detta är dock ingen garanti då alla spetsar är unika. Kristallernas utseende påminner mycket om den lemuriana bergkristallen med sina små steg i strukturen.

Mått:

Medium: ca 1 - 3 cm (lite smalare spetsar)

Large: ca 2 - 4 cm (lite tjockare spetsar)

Ursprung: Mexico

Attribut:

Denna variant av ametist bryts i Vera Cruz, Mexiko. Den förekommer oftast i lätt nyans av lavendellila till mörkt lila. Denna ametist förekommer både som enkla spetsar, såväl som dubbelterminerad spets eller kluster. Denna ametist har mycket höga vibrationsegenskaper och den kan ha en stor inverkan på tredje ögats chakra och energin skapar balans mellan de två hjärnhalvorna och är således perfekt för dig som söker balans i livets alla skeden. Vera Cruz ametisten hjälper en också att förbli öppen och ödmjuk inför det faktum att det alltid finns mer att lära sig i livet.

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Dessa kristaller kan ha naturliga hack, repor, sprickor avslagna flisor och andra förändringar.

OBS! Inte alla spetsar innehåller bubblor av luft och/eller vatten. Inga garantier på detta kan lämnas och vi väljer inte ut spetsar som innehåller det på begäran.


gtag('config', 'AW-404906021');