Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Afghanit

  • 49 SEK

Afghanit är en kraftfull sten som med tiden omvandlar din känslighet till ren styrka. Kvalitet: AA. Mått: ca 2 - 3 cm

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Afghanit är en kraftfull sten som med tiden omvandlar din känslighet till ren styrka.

Kvalitet: AA

Mått: ca 2 - 3 cm  

Ursprung: Afghanistan  

Attribut

Afghanit är ett mineral som är grönt till blågrönt i färg och dess metafysiska egenskaper sägs vara mycket fördelaktiga. Afghanit sägs hjälpa till med andlig tillväxt, intuition och kreativitet.

Den kan också hjälpa till att ta bort blockeringar från chakrana och kan användas för att rena och energisera dem. Dessutom sägs Afghanit vara till hjälp för att frigöra negativa känslor och tankar, samt gamla mönster som inte längre tjänar oss.

Stenen Afghanit har fått sitt namn från där den först hittades, i en dal i Afghanistan. Det är ett ganska sällsynt mineral och kan vara svårt att hitta. Men om du lyckas få tag på en Afghanitsten sägs det vara ett mycket kraftfullt verktyg för andlig tillväxt.

Afghanit är en utmärkt sten att ha runt sig under tider av förändring eller kaos. Den kan hjälpa dig att förbli centrerad och lugn medan saker förändras runt omkring dig. Afghanitkristallen är också känd för att vara en skyddande sten. Den kan hjälpa dig att hålla dig säker från skada och negativitet både fysiskt och känslomässigt.

Chakra: Kronchakra, Tredje ögat