• Black Weekend 15% på hela sortimentet (gäller ej Frakt, Fyndvaror, boxar och story sales) rabatten dras automatiskt i kassan.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Karibisk Blå Aragonit rå

  • 285 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vacker rå Karibisk blå/grön kalcit med Aragonit. Färgerna är magiska och får en att drömma sig bort till Karibien. Denna är slipad längst med kanterna och kan stå upp.

Mått: ca 5 x 6 x 4 cm

Vikt: ca 165 gram

Ursprung: Pakistan

Attribut:

Denna blandning av olika Aragoniter är en relativt ny sten som hittats i Pakistan. Låt denna vackra sten ge dig känslan av befrielse. Den Karibiska blå Aragoniten stärker kontakten med den buddhistiska energin och vår inre visdom. Den har en lugnande energi, vilken lättar ditt sinne och är optimal vid tex meditation. Låt den ta bort dina negativa känslor och energier, för att istället omvandla detta till positiv energi. Om du har kört fast i ditt tankesätt så hjälper den dig att tänka i nya banor. 

Chakra: Halschakra och Kronchakra

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Kemi:

Apatit är en hexagonalt kristalliserande mineralgrupp, bestående av i huvudsak de två isomorfa mineralen fluorapatit och hydroxylapatit. Mineralets färg går oftast i gröna, blågröna eller bruna nyanser, men färglösa, gula eller violetta förekommer. Den kemiska formeln för Apatit är Ca5(PO4)3(F,Cl,OH).

Vill du ha fler bilder så ordnar vi det gärna till dig, skicka ett mejl så återkommer vi :-)

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek genom bilderna.


gtag('config', 'AW-404906021');