Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Prehnit

  • 75 SEK

Vackert hänge i Prehnit med fattning och fäste i äkta silver. Mått: ca 1,5-2,5 cm. Främjar: ★ Kärlek ★ Medkänsla ★ Ömhet ★ Självacceptans.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert hänge i  Prehnit med fattning och fäste i äkta silver.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans. 

Mått: ca 1,5 - 2,5 cm

Ursprung: Brasilien

Made in 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

I Sydafrika ansågs Prehnit vara en sten för profetior och shamanism, användes av siare och medicinmän/kvinnor. Men vi anser att detta är en sten som bör bäras av alla som har svårt att säga nej till orimliga eller alltför stora krav som ställs. Den är även bra för att kunna uttrycka undanträngt vrede på ett bra sätt utan att överväldigas av den. Det sägs även att Prehnit är bra att placera under kudden, för att ge klara drömmar. Den skyddar även ditt hus och dina egendomar om du åker bort från dem. Låt den vara din dagliga påminnelse om att du kan säga nej till orimliga krav!

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Du får ett godtyckligt hänge utvalt. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Fästet består av 925 Sterling silver.