Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Thomsonite på blå kalcedon, AAA-kvalitet

  • 1 395 SEK

Vacker och mycket ögonfallande Thomsonit på blå kalcedon. Globalt sett är thomsonit en av de mer sällsynta zeoliterna. Mått: ca 10 x 8 cm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker och mycket ögonfallande Thomsonit på blå kalcedon. Globalt sett är thomsonit en av de mer sällsynta zeoliterna, och är ett självklart inslag i varje samlares katalog.

Mått: ca 10 x 8 cm

Ursprung: Shirad Quarry, Aurangabad, India.

Information:

Thomsonit är namnet på en serie iögonfallande tektosilikatmineraler inom zeolitgruppen. Thomsonit identifierades först i material från Skottland år 1820 och är uppkallat efter den skotske kemisten Thomas Thomson. Den tenderar att bilda långa, tunna blad som vanligtvis formar radiella aggregat, ibland i form av solfjädrar och tofsar. Aggregaten är varierande och kan se taggiga, täta och boll-lika ut eller bilda mask-liknande tillväxter. Vanliga former är täta nålliknande strålande kluster och sfäriska former.

Attribut:

Thomsonit är ett mineral som resonerar med rotchakrat och hjälper till att jorda dina energier samtidigt som det stimulerar de kreativa chakrana. Detta kan ofta manifesteras fysiskt genom plötsligt intresse för nya hobbys, ökad social aktivitet och avslutande av relationer som inte längre är givande. Thomsonit underlättar självreflektion och hjälper till att korrigera tankemönster och emotionella mönster som inte längre gagnar dig. Detta är särskilt värdefullt för personer som hanterar kvarvarande trauman, vilket kan vara mycket utmanande att övervinna på ett emotionellt plan.