Andeblomskvarts (Kalcedon, Fluorit, Kvarts)

  • 300 kr
  • 150 kr

Otroligt vackra och mycket sällsynta kluster av Fluorit, kvarts och kalcedon. Dessa kluster är från en ny och sällsynt fyndighet och handplockade i Chihuahu.

I lager
Dela
Lagersaldo: 3

Otroligt vackra och mycket sällsynta kluster av Fluorit, kvarts och kalcedon. Dessa kluster är från en ny och sällsynt fyndighet och handplockade i Chihuahua i Mexiko.

Pris är per styck.

Mått: ca 4 -5 cm

KategorierUrsprung: Mexiko

Attribut:

Kalcedon kallas även för den djupblå källan. Låt denna vackra sten påminna dig om att lyssna till din inre röst. Kalcedon främjar stillhet och lugn samt eftertanke, låt den spridas som ringar på vattnet. Om du känner dig blyg eller står inför någon form av presentation som gör dig lite nervös, låt kalcedonen vara din trygghet och skänka dig lugn. Kort sagt är Kalcedonen en sten för att finna din inre sanning, ditt inre jag. 

Bergkristall (kvarts) Om du bara ska ha en enda kristall för helande så ska du ha en Bergkristall! Bergkristall ger dig klarhet och är en fantastisk sten om du känner att du vill börja på nytt. Har du någon gång känt dig förvirrad eller överskuggas dina drömmar av andras förväntningar? Då är detta stenen för dig. Bergkristallen kan hjälpa dig att tydliggöra dina tankar och få dig att fokusera på det som du anser viktigt. Omvandlar negativa tankar till positiva, både hos dig och andra. Så förvara gärna Bergkristall där du känner ett behov av att hålla energin frisk och människorna optimistiska.

Den vackra blålila fluoriten sägs öka healingpotentialen genom att fokusera på hjärnaktiviteten. Den blå och lila fluoriten kan underlätta kommunikation och skapar ett lugn. Om du omger dig med personer som är falska eller kanske till och med är ute efter att såra dig så är fluoriten användbar för att skydda dig. Den är även väldigt användbar om det finns osämja runt dig, eftersom den anses medlande. Det är även en väldigt renande och rensande sten.


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.