Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kluster Fluorit Blå/Lila

  • 295 SEK

Läckert stort  kluster av blå/lila fluorit. Fina tydliga kristaller. Mått: ca 8 x 6 cm.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Läckert stort  kluster av blå/lila fluorit. Fina tydliga kristaller.

Mått: ca 9 x 6 cm

Ursprung: Kina

Attribut

Denna vackra blå fluorit sägs öka healing potentialen genom att fokusera på hjärnaktiviteten. Den blå fluoriten kan underlätta kommunikation och skapar ett lugn. Om du omger dig med personer som är falska eller kanske till och med är ute efter att såra dig så är den blå fluoriten användbar för att skydda dig. Den är även väldigt användbar om det finns osämja runt dig, eftersom den anses medlanden. Det är även en väldigt renande och rensande sten.

Chakra: Halschakra

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Fluorit är en ömtålig sten och kan därför kan stenarna vara repiga, ha diverse sprickor och andra "skönhetsfläckar". Det är klustret på bilden du köper.