Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Jade (Royal Swazijade), rå

  • 695 SEK

Massiv otroligt vacker och exklusiv Royal Swazijade. Detta är äkta rå Jade. Mått: ca 10,5 x 9 cm. Ursprung: Swaziland

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Massiv bit av otroligt vacker och exklusiv Royal Swazijade med inslag av kvarts. Detta är äkta rå Jade.

Mått: ca 10,5 x 9 cm

Ursprung: Swaziland

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, Medkänsla, Empati

Attribut

Burmajade är en ädelsten som bär med sig en rik andlig historia och djupa, meningsfulla egenskaper. Denna vackra ädelsten, ofta skiftande i nyanser av grönt, är laddad med andlig betydelse och har varit föremål för vördnad i århundraden. Burmajade sägs främja inre frid och harmoni och är särskilt kopplad till hjärtchakrat och sägs öppna upp för kärlek, empati och medkänsla. Den anses även vara en symbol för visdom och inre styrka. Den sägs hjälpa dig att ansluta dig till din inre kraft och få insikter som kan vägleda dig på din andliga resa.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.