Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Azurit

  • 249 SEK

Härlig och intensiv Azurit med förekomst av malakit. Mått: ca 2,8 x 2,2 cm

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Härlig och intensiv Azurit med malakit, en vacker kombination med styrka.

Mått: ca 2,8 x 2,2 cm

Ursprung: Marocco

Attribut

Azurit har en magiskt vacker blå färg och hjälper till att vägleda din intuitiva utveckling. Denna vackra sten anses vara en kraftfull healer som underlättar din förståelse för hur dina sinnen och dina känslor påverkar din kropp. Låt den hjälpa dig till en tydligare förståelse och även se saker ur nya perspektiv. Azurit anses kunna frigöra kommunikationsblockeringar och även stärka ditt minne. En mycket användbar sten för att motverka stress, oro och sorg. 

Chakra: Tredje ögat och Halschakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Kommunikation och kreativitet (Halschakra). 


*Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Det är kristallen på bilden du köper.