Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr / Inget lägsta orderbelopp

Kluster Celestit

  • 325 kr

Vackert kluster av celestit (celestin) i en härligt blå färg. Pris är per styck. Finns i flera storlekar.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackert kluster av celestit (celestin) i en härligt blå färg

Pris är per styck.

Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Celestit är en väldigt mjuk och ömtålig sten och dessa stenar har därför både jack, repor och liknande förändringar.

Vikt: ca 270 gram

Mått: ca 6 x 6,5 cm

Ursprung: Madagaskar

Attribut:

Celestit eller celestin, kärt barn har många namn? Oavsett hur du väljer att benämna denna vackra sten så anses den besitta gudomliga energier. Låt den skänka dig andlig frid och ge dig starkare krafter att komma i kontakt med änglasfärerna. Om du tidigare inte haft någon kontakt med änglavärlden så är detta stenen som kan hjälpa dig med det och föra dig ett steg närmare kommunikationen. Förutom kontakten med änglavärlden anses den även stärka ditt hjärtas renhet och även skänka dig tur. Om du omges av stressade situationer kan celestiten hjälpa dig att skapa ett mer fridfullt klimat och lösa eventuella konflikter. 

Kemi & Geologi

Celestine eller Celestit är ett mineral som består av strontiumsulfat (SrSO4). Mineralet är uppkallat efter sin blå färg. Celestine och karbonatmineralet strontianit är de huvudsakliga källorna till grundämnet strontium, som vanligtvis används i fyrverkerier och i olika metallegeringar. Celestine förekommer som kristaller, och även i kompakta massiva och fibrösa former. Det finns mestadels i sedimentära bergarter, ofta förknippat med mineralerna gips, anhydrit och halit. Mineralet finns över hela världen, vanligtvis i små mängder. Ljusblå kristallexemplar finns på Madagaskar. Vita och orange varianter förekommer också i Storbritannien, där det extraherades för kommersiella ändamål fram till mitten av 1900-talet.

Chakra: Kronchakra och Halschakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Kommunikation och kreativitet (Halschakra).