Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverhänge Rosmarin(Med silverkedja)

  • 649 SEK

Vackert silverhänge i form av Rosmarin. Äkta silver. Mått: ca 30 mm ★ Renande ★ Klarhet ★ Jordning

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vi är stolta över att introducera våra små silverhängen, var och ett smyckat med delikata stansade rosmarinblad. Dessa smycken är en hyllning till naturens lugnande och andliga skönhet och symboliserar den fridfulla kraften i lavendeln.

Varje hänge är handtillverkat med kärlek och uppmärksamhet på detaljer och är skapat med högkvalitativt silver. De noggrant utförda lavendelbladen fångar dess skönhet och symboliserar lavendelns lugnande och renande egenskaper.

Mått: ca 30 mm

Designat och tillverkat i 🇺🇸

OBS. 45 cm silverkedja ingår .

Kombinera gärna med halsband ur vår kollektion 'Teardrop'.

Om Rosmarin

1. Klarhet och Minne: Rosmarin har historiskt sett ansetts ha egenskaper som främjar klarhet i tankar och förbättrar minnet. Många har använt rosmarinsdoft eller infusioner för att främja mentalt fokus och öka koncentrationen under meditation eller studier.

2. Renande och Skyddande: I många andliga traditioner betraktas rosmarin som ett renande och skyddande medel. Det sägs kunna rena både fysiska och andliga rum från negativ energi och främja en känsla av lugn och harmoni.

3. Förankring och Jordning: Rosmarin associeras ibland med jordning och förankring, vilket innebär att det kan hjälpa människor att känna sig mer centrerade och närvarande i stunden. Det används ibland i andliga övningar för att skapa en starkare koppling till jorden och främja inre balans.