Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverhänge Aloe Vera (Med silverkedja)

  • 649 SEK

Vackert silverhänge i form av ett Aloe Vera-blad. Äkta silver. Mått: ca 15 mm ★ Helande ★Renhet ★ Beskydd.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

För att hylla naturens helande gåvor presenterar vi stolt våra små silverhängen med förtrollande Aloe Vera-blad. Dessa smycken är en hyllning till Aloe Vera-plantans lugnande och läkande egenskaper, som har uppskattats i århundraden för dess förmåga att vårda huden och själen.

Varje hänge är handgjort med omsorg och precision, och silvret är av högsta kvalitet. Den detaljerade stansningen av Aloe Vera-bladet fångar dess elegans på ett sätt som hyllar naturens under.

Mått: ca 15 mm

Designat och tillverkat i 🇺🇸

OBS. 45 cm silverkedja ingår .

Kombinera gärna med halsband ur vår kollektion 'Teardrop'.

Om Aloe Vera

Aloe Vera har en fördjupad koppling till olika andliga traditioner och anses ha följande andliga egenskaper:

1. Helande och renande: Aloe Vera symboliserar helande och renande energier. Dess saftiga blad innehåller en gel som har använts för att läka både kropp och själ, och det har historiskt setts som en symbol för inre och yttre läkning.

2. Skydd: Aloe Vera har betraktats som en symbol för skydd mot negativa energier och oönskade influenser. Det används ofta för att skapa en skyddande barriär som hjälper till att avvärja skadliga krafter.

3. Förnyelse: Aloe Vera-symbolen representerar också förnyelse och återfödelse. Dess förmåga att återväxa och trivas under svåra förhållanden har gjort det till en symbol för att övervinna hinder och komma ut starkare på andra sidan.

Aloe Vera bär med sig en känsla av friskhet, helande och förnyelse som har gett det en speciell plats inom olika andliga och holistiska sammanhang.