Silverhänge Aloe Vera (Med silverkedja)

  • 649 SEK

Vackert silverhänge i form av ett Aloe Vera-blad. Äkta silver. Mått: ca 15 mm ★ Helande ★Renhet ★ Beskydd.

För att hylla naturens helande gåvor presenterar vi stolt våra små silverhängen med förtrollande Aloe Vera-blad. Dessa smycken är en hyllning till Aloe Vera-plantans lugnande och läkande egenskaper, som har uppskattats i århundraden för dess förmåga att vårda huden och själen.

Varje hänge är handgjort med omsorg och precision, och silvret är av högsta kvalitet. Den detaljerade stansningen av Aloe Vera-bladet fångar dess elegans på ett sätt som hyllar naturens under.

Mått: ca 15 mm

Designat och tillverkat i 🇺🇸

OBS. 45 cm silverkedja ingår .

Kombinera gärna med halsband ur vår kollektion 'Teardrop'.

Om Aloe Vera

Aloe Vera har en fördjupad koppling till olika andliga traditioner och anses ha följande andliga egenskaper:

1. Helande och renande: Aloe Vera symboliserar helande och renande energier. Dess saftiga blad innehåller en gel som har använts för att läka både kropp och själ, och det har historiskt setts som en symbol för inre och yttre läkning.

2. Skydd: Aloe Vera har betraktats som en symbol för skydd mot negativa energier och oönskade influenser. Det används ofta för att skapa en skyddande barriär som hjälper till att avvärja skadliga krafter.

3. Förnyelse: Aloe Vera-symbolen representerar också förnyelse och återfödelse. Dess förmåga att återväxa och trivas under svåra förhållanden har gjort det till en symbol för att övervinna hinder och komma ut starkare på andra sidan.

Aloe Vera bär med sig en känsla av friskhet, helande och förnyelse som har gett det en speciell plats inom olika andliga och holistiska sammanhang.