Silverberlock Kräftan

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Kräftans stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 21 juni - 22 juli. Made in 🇸🇪

Utforska din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Kräftans stjärntecken. Kräftan, även känd som Cancer på engelska och latin, representerar de födda mellan den 21 juni och 22 juli. Kräftan styrs av vattenelementet och planeten Månen. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Kräftan

Kräftan är ofta ganska känslig i sin natur och även reserverad. Har ett behov av att känna trygghet och är väldigt lojal mot familj och vänner. Eftersom kräftan styrs av månen så kan månens olika faser påverka ditt humör mer än andras. Kräftan tycker ofta om aktiviteter som innefattar havet. Kräftan har flera styrkor; envishet, fantasi, lojalitet och känslosamhet. De svagheter som kan förekomma är; lynnighet, pessimism, misstänksamhet, osäkerhet och i vissa fall manipulativa. 

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.