Silverberlock Jungfrun

  • 200 SEK

Vacker silverberlock med Jungfruns stjärntecken. Äkta silver. Mått: ca 18 mm ★ Stenbocken: 23 augusti - 22 september. Made in 🇸🇪

Upptäck din astrologiska signatur med vår vackra silverberlock med Jungfruns stjärntecken. Jungfrun, även känd som Virgo på engelska och latin, representerar de födda mellan den 23 augusti och 22 september. Jungfrun styrs av jordelementet och planeten Merkurius. Ett smycke som bär med sig din stjärnteckens unika egenskaper och energi. Ett perfekt sätt att visa upp din astrologiska identitet med stil.

Mått: ca 18 mm

Tillverkad i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Om Jungfrun

Jungfrun kan ibland uppfattas blyg men är ofta väldigt självmedveten och analytisk. Några styrkor är; produktiv, lojal, hårt arbetande och praktiskt lagd. Men det kan även förekomma svagheter, så som; tendens till oro, överkritisk och svårt att slappna av. Om Jungfrun mår bra är detta en väldigt charmig och pålitlig person, en person som alltid ställer upp för den hen älskar. Jungfrun vill ofta ha ordning och reda runt sig, och kan ibland fastna mer i de små detaljerna än se helhetsbilden. 

Notera att varje berlock är handgjord och kan ha mindre variationer gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt hänge utvalt.Hänge och fäste består av 925 Sterling silver.