Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ring Amazonit

  • 525 SEK

Vacker ring av silver med en härlig Amazonit. Strl: 20 mm

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker ring av silver med en härlig Amazonit 

Chakra: Halschakra

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet.

Strl: 20 mm

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

Attribut

Amazonit har fått sitt namn efter bronsålderns amasoner, dvs krigande kvinnor. Det anses att denna vackra sten härstammade och även ansågs vara ett tecken så tapperhet i ett land som enbart styrdes av kvinnor. Amazonit är en kristall som ger dig hopp och anses även dra till sig nya affärer, vilket gör den ypperlig för dig som har ett företag. Den inspirerar dig till en positiv och hoppfull inställning, vilket gör livet till din lekplats. Den påminner dig även om att vara ”hel” och med hjälp av dess energier ger den dig kontakt med hjärtat och skänker dig både kärlek och glädje. Det sägs att gömmer du en amazonit i barn och tonåringars rum så uppmuntrar den dem till att skapa mer ordning och prydlighet. Amazonit hjälper till att fördela resurser, vare sig det gäller inom hemmet eller på jobbet. Låt den vara din dagliga påminnelse om att du har rätt att förvänta dig att människor runt dig visar hänsyn och en rättvis behandling. 

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Tänk på att ej deformera ringen då detta kan medföra att stenen tappar sitt fäste och trilla ut.