Örhänge runda 8 mm

  • 90 SEK

Vackra runda pärlor av olika ädelstenar och rostfritt stål. Mått: 8 mm. Många sorter att välja mellan.


sakerbetalninglogo
LEVERANSINFORMATION  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 3-6 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKTKOSTNAD  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackra runda pärlor av olika ädelstenar och rostfritt stål. Fritt från nickel.

Mått: 8 mm

De som finns att välja mellan är:

Sodalit, Rosenkvarts, Howlit, Grön Aventurin, Tigeröga, Röd Jaspis, Guldfluss, Hematit, Ametist, Karneol, Turkos Howlit, Svart Obsidian. 

Välj just din favorit, eller varför inte skämma bort din bästa vän eller partner med ett par supersnygga och relativt diskreta örhängen! Perfekta när du vill piffa upp din outfit eller bara vill känna lite extra stöd från just din favoritsten! Det finns alternativ för alla, vilken kommer du välja?!