Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Turmalin, Blå "blue cap"

  • 295 SEK

Vackert hänge av Blue cap Turmalin. Mått: ca 1-2 cm. Främjar: ★ Kärlek ★ Empati ★ Medkänsla

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Vackert litet hänge av läcker och kraftfull Blue cap Turmalin.

Mått: ca 1- 2 cm

Ursprung: Angola

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

Blue Cap Turmaline är en ovanlig variant av Turmalin som har en distinkt ljusare och tydligare nyans på toppen av kristallen, vilket ger den utseendet av en hatt, därav namnet. Denna kristall är sällsynt och anses magisk av många på grund av dess starka energier. Kristallen bär på kraftfulla energier som sägs främja högre medvetenhet och kanalisering, vilket gör den användbar för andlig utveckling och kommunikation med andevärlden. Dess höga vibrationer gör den särskilt effektiv vid healing, och den är en av de mest kraftfulla kristallerna för detta ändamål. Blue Cap Turmaline påverkar flera chakran och hjälper till att balansera dem, med fokus på det tredje ögat. Denna sällsynta blå Turmalin är särskilt lämplig för dem som vill utveckla sina andliga förmågor, som mediumskap eller kanalisering. Den stärker kommunikationen, både fysiskt och andligt, och är särskilt kraftfull för det tredje ögat och halschakrat.

Främjar och balanserar: Blue Cap Turmaline möjliggör andlig kommunikation med själar och änglar, och underlättar därmed djupare andlig förståelse och vägledning.

Notera att varje sten är en naturprodukt kan ha små variationer i färg och kan skilja sig från det som visas på bilden. Du får ett godtyckligt utvalt hänge. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.