Kristallhänge Granat

  • 295 kr

Vackert silverhänge av granat. Främjar och balanserar jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. Mått: ca 0,75 cm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackert silverhänge av granat.

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 

Mått: ca 0,75 cm

OBS Kedja ingår ej!

Attribut:

Enligt legenden lyste en Granat upp i Noaks ark, hur häftig är inte den tanken?! Granat är verkligen en mångsysslare, låt den hjälpa dig att skydda dina dyraste ägodelar, vare sig det är dina smycken, dina idéer eller det viktigaste du har, dvs dina barn, så är Granaten stenen som skyddar dem. Granat är även en ypperlig sten när du känner ett behov av att öka din passion, både befintlig och ny.  Den är en starkt vitaliserande och energigivande sten som även renar och ger kroppens chakran ny energi. Eller varför inte bära den som en lyckoamulett, eftersom den sägs vara väldigt bra på att varna för annalkande fara. Har du någon gång känt att situationen du befinner dig i inte verkar ha någon utväg? Då kan Granaten vara stenen för dig, den som stärker dig och aktiverar dina överlevnadsinstinkter. 

Notera att varje sten är en naturprodukt kan ha små variationer i färg och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.