Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Armband Zoisit med rubin (chips)

  • 70 SEK

Magiskt vacker och gnistrande Zoisit med visst inslag av Rubin. Elastiskt.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Magiskt vacker och gnistrande Zoisit med visst inslag av Rubin. Elastiskt.

Ursprung: Tanzania

Attribut: 

Önskar du att du återfick din kraft och började fokusera på det som verkligen är viktigt för dig? Då är detta stenen som kan hjälpa dig med det! Låt denna vackra zoisit med rubin förvandla negativ energi till positiv. Eller varför inte låta den vara din dagliga påminnelse om den kraft du kan återhämta genom att befinna dig i naturen och ta del av dess magiska vibrationer. En fantastisk framgångssten, låt den vara med på din egen resa till framgång!

Chakra: Hjärtchakra och Rotchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra).

Kemi:

Zoisit är ett mineral, som påminner om epidot och som är ett silikat av kalcium och aluminium. Den upptäcktes 1805 av baron Sigmund Zois von Edelstein, därav namnet. Inte förrän 1954 fann man stenar i ädelstenskvalitet av denna sten. I Tanzania hittade man en blå sten och varieteten kom senare att kallas Tanzania. Den kemiska formeln för Zoisit är Kalciumaluminiumsilikat Ca2Al3[O(OH)(SiO4)Si2O7]

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Ingen garanti för förekomst av rubin kan ges.