Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Scolecit

  • 75 SEK

Vackert trumlat hänge i Scolecit med fäste i äkta 925 silver och rostfritt stål. Mått: ca 1 - 2 cm. Främjar: ★ Intuition ★ Förståelse ★ Andligt seende

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Vackert trumlat hänge i snövit Scolecit med fäste i äkta 925 silver och rostfritt stål.

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

Mått: ca 1 - 2 cm

Ursprung: Brasilien

Made in 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attibut

Scolecit är en form av Zeolit. Detta är en fantastisk sten som uppmuntrar till samarbete och skapar tolerans. Den anses även ge dig mer tålamod och skapar ett lugn i grupper. Om du sysslar med stråla resor eller kontakt av olika frekvenser inom olika sfärer då är detta stenen för dig! Scoleciten hjälper dig att nå ett högre medvetande samtidigt som den avlägsnar energiblockeringar. Detta sker genom att den bryter igenom starka energibarriärer, oavsett om det gäller känslomässiga, fysiska eller mentala blockeringar. Scoleciten låter även energin flöda genom alla chakran, en riktigt fantastisk sten!


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och kan skilja sig från det som visas på bilden. Du får ett godtyckligt utvalt hänge. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.