Frakt från 45 kr* - Fri frakt vid köp för minst 600 kr

Hänge Tigeröga Multifärgad

  • 40 kr

Vackert hänge av Tigeröga multifärgad med silverpläterat fäste. Kedja ingår ej! Tigeröga Multifärgad är en kombination av Tigeröga och Falköga.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackert hänge av Tigeröga multifärgad med silverpläterat fäste.

Kedja ingår ej!

Attribut:

Tigeröga Multifärgad är en kombination av Tigeröga och Falköga, vilket medför en kombination av båda dessa stenars egenskaper. 

Tigeröga- stenen för dig som behöver stärka ditt mod och hitta din styrka mellan din rädsla samt motivation. Stenen påminner dig om att finna lugnet, oavsett vilken situation som ligger framför dig. Den är även en ständig påminnelse om att du klarar mer än du tror! Tigeröga är en väldigt beskyddande sten och har av tradition tidigare burits som en talisman för att skydda mot onda tankar och förbannelser.  Låt den hjälpa dig att uppnå dina mål och främja dina tydliga instruktioner. Det är en sten som är bra på att känna igen både dina egna och andras behov, och den låter dig veta skillnaden mellan det önsketänkande och det du egentligen behöver. Tigeröga balanserar yin och yang.

Falköga- Precis som falken svävar högt över trädtopparna så hjälper denna vackra sten dig att sväva över dina bekymmer och se allt ur ett helhetsperspektiv.   Låt den hjälpa dig att få klarhet i ditt liv, vad vill just du uppnå med din tid här på jorden? Detta är även en väldigt hjälpsam sten när det gäller att stärka din intuition. 

Chakra: Rotchakra, Sakralchakra, Solarplexuschakra Och Tredje Ögat.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Kraft, energi, vitalitet, sexualitet och njutning (Sakralchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solarplexuschakra). Uppfattningsförmåga och andligt anseende (Tredje Ögat).