Hänge Onyx Svart

  • 50 SEK

Vackert bullethänge gjord av svart onyx. Priset är per styck. Denna vackra sten brukar förknippas med trollkarlar och magiker.

Vackert hänge gjord av svart onyx.

Priset är per styck.

Attribut:

Denna vackra sten brukar förknippas med trollkarlar och magiker. Legenden säger att den skapades när kärleksgudinnan Venus klippte sina fingernaglar och kastade ut dem i floden Indus. För längesedan i antikens Grekland och Romarriket graverades Onyx med bilder av krigsguden Mars eller hjälten Herkules, för att skänka mod till sin bärare. Detta är en väldigt användbar sten för den som har svårt att koncentrera sig. Den skapar ordning i kaoset och lugnar. Om du behöver försvara dig eller utsätts för orättvis kritik, hjälper Onyx dig att stå på dig! Svart Onyx skyddar dig mot all negativitet och även mot personer som önskar dig ont pga avundsjuka eller som talar illa om dig inför andra. Låt den vara din påminnelse om att bryta dåliga vanor och inte ta åt dig av elaka önskningar från andra personer. 

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet.


Kemi: Svart Onyx är en form av Kalcedon, dvs mikrokristallin kvarts. Svart Onyx är antingen naturligt svart med hjälp av förekomst av järn och kol eller så har den bearbetats för att ändra färg från grått till svart.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.