Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Hänge Onyx Svart

  • 75 SEK

Vackert bullethänge gjord av svart onyx. Priset är per styck. Denna vackra sten brukar förknippas med trollkarlar och magiker.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Vackert hänge gjord av svart onyx.

Priset är per styck.

Attribut:

Denna vackra sten brukar förknippas med trollkarlar och magiker. Legenden säger att den skapades när kärleksgudinnan Venus klippte sina fingernaglar och kastade ut dem i floden Indus. För längesedan i antikens Grekland och Romarriket graverades Onyx med bilder av krigsguden Mars eller hjälten Herkules, för att skänka mod till sin bärare. Detta är en väldigt användbar sten för den som har svårt att koncentrera sig. Den skapar ordning i kaoset och lugnar. Om du behöver försvara dig eller utsätts för orättvis kritik, hjälper Onyx dig att stå på dig! Svart Onyx skyddar dig mot all negativitet och även mot personer som önskar dig ont pga avundsjuka eller som talar illa om dig inför andra. Låt den vara din påminnelse om att bryta dåliga vanor och inte ta åt dig av elaka önskningar från andra personer. 

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet.


Kemi: Svart Onyx är en form av Kalcedon, dvs mikrokristallin kvarts. Svart Onyx är antingen naturligt svart med hjälp av förekomst av järn och kol eller så har den bearbetats för att ändra färg från grått till svart.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.