Halsband med berlocker (Väduren)

  • 325 kr

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Väduren. ⭑ Herkimerdimant ⭑ Ametist ⭑ Citrin

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Väduren. Bär ditt stjärnteckens stenar på ett unikt och nytänkande sätt. Halsbandet är elegant utformat med en fin länkkedja och en justerbar längd, vilket gör det bekvämt att bära varje dag eller för speciella tillfällen.

Berlockerna är enkelt utbytbara för att kunna bäras en och en, eller varför inte bära alla 3 samtidigt?

Berlocker: Herkimerdiamant, Ametist, Citrin

Mått: Kedja ca 45 + 5 cm, berlock ca 0,5 - 1 cm.

⭑ Herkimerdiamanter är andliga kvartskristaller som stärker din intuition och medvetenhet. De anses vara kopplade till högre medvetandenivåer och kan hjälpa dig att fördjupa din andliga praxis och uppleva klarhet i dina tankar och känslor

⭑  Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. 

⭑ Citrin är stenen som hjälper dig att välja att vara lycklig. Om du vill uppnå någon form av framgång är detta stenen för dig. Som solen bryter igenom de gråa molnen påminner citrinen dig om att ta bort det negativa.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Gjort av nickel- och kadmiumfri legering.