Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Halsband med berlocker (Skytten)

  • 365 SEK
  • 330 SEK

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Skytten. ⭑ Ametist ⭑ Blue Lace ⭑ Sodalit

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Skytten. Bär ditt stjärnteckens stenar på ett unikt och nytänkande sätt. Halsbandet är elegant utformat med en fin länkkedja och en justerbar längd, vilket gör det bekvämt att bära varje dag eller för speciella tillfällen.

Berlockerna är enkelt utbytbara för att kunna bäras en och en, eller varför inte bära alla 3 samtidigt?

Berlocker: Ametist, Blue Lace, Sodalit

Mått: Kedja ca 45 + 5 cm, berlock ca 0,5 - 1 cm.

⭑  Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. 

⭑ Blå bandagat anses vara en mycket läkande sten. Med hjälp av dess mjuka energier kan den båda lugna samt skänka sinnesro. Låt den hjälpa dig att låsa upp gamla förträngningar och skapa ett nytt uttryckssätt. 

 Sodalit hjälper dig att kommunicera tydligare. Kommunikation är nyckeln till allt, och sodaliten är din dagliga påminnelse om detta. Sodaliten påminner dig att uttrycka dig med äkthet och fylla dig med acceptans, tillit, självförtroende och självkänsla.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Gjort av nickel- och kadmiumfri legering.