Armband - Pure Love

  • 279 SEK

Förstärker villkorslös kärlek Öppnar hjärtchakrat för medkänsla och förståelse

PURE LOVE - ARMBAND FRÅN BALIPURA

Ett vackert armband för att stärka den villkorslösa kärleken och öppna hjärtchakrat för medkänsla och förståelse.

KRISTALLER: Rosenkvarts, jade, krysopras, aventurin och amazonit

EGENSKAPER:  Förstärker villkorslös kärlek. Öppnar hjärtchakrat för medkänsla och förståelse

ATTRIBUT
Pure Love wristlet är ett kraftfullt armband för att stärka och harmonisera kärlek och förståelse i ditt liv. Den fungerar som en nyckel för att underlätta övergången från defensivitet eller blockering till medkänsla, integration och expansion. Genom att använda detta armband blir det lättare för dig att uppleva villkorslös kärlek och harmoni i dina relationer och i dig själv.

Detta vackra armband består av noga utvalda kristaller som är kända för att främja självkärlek. Dessa kristaller hjälper dig att stärka din inre kärlek och självacceptans, vilket i sin tur ger dig möjlighet att ge och ta emot kärlek på ett mer öppet och balanserat sätt.

Om du känner att ditt hjärtas dörrar är stängda för kärlek och förståelse, så är Pure Love precis vad du behöver. Den kommer att hjälpa dig att öppna upp dig för olika situationer med en känsla av medkänsla och integration. Genom att förskjuta vibrationen från separation och dualitet till enhet och kärlek, skapar denna spray en atmosfär av harmoni och öppenhet i ditt liv.