Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Armband - Pure Love

  • 289 SEK

Förstärker villkorslös kärlek Öppnar hjärtchakrat för medkänsla och förståelse

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

PURE LOVE - ARMBAND FRÅN BALIPURA

Ett vackert armband för att stärka den villkorslösa kärleken och öppna hjärtchakrat för medkänsla och förståelse.

KRISTALLER: Rosenkvarts, jade, krysopras, aventurin och amazonit

EGENSKAPER:  Förstärker villkorslös kärlek. Öppnar hjärtchakrat för medkänsla och förståelse

ATTRIBUT
Pure Love wristlet är ett kraftfullt armband för att stärka och harmonisera kärlek och förståelse i ditt liv. Den fungerar som en nyckel för att underlätta övergången från defensivitet eller blockering till medkänsla, integration och expansion. Genom att använda detta armband blir det lättare för dig att uppleva villkorslös kärlek och harmoni i dina relationer och i dig själv.

Detta vackra armband består av noga utvalda kristaller som är kända för att främja självkärlek. Dessa kristaller hjälper dig att stärka din inre kärlek och självacceptans, vilket i sin tur ger dig möjlighet att ge och ta emot kärlek på ett mer öppet och balanserat sätt.

Om du känner att ditt hjärtas dörrar är stängda för kärlek och förståelse, så är Pure Love precis vad du behöver. Den kommer att hjälpa dig att öppna upp dig för olika situationer med en känsla av medkänsla och integration. Genom att förskjuta vibrationen från separation och dualitet till enhet och kärlek, skapar denna spray en atmosfär av harmoni och öppenhet i ditt liv.