Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Armband - Grounding

  • 279 SEK

Känn dig närvarande, balanserad och stärkt. Förankra ditt självförtroende, din stabilitet och styrka.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

GROUNDING - ARMBAND FRÅN BALIPURA

KRISTALLER: Svart turmalin, rökkvarts, hematit och bergkristall

EGENSKAPER:  Känn dig närvarande, balanserad och stärkt. Förankra ditt självförtroende, din stabilitet och styrka.

ATTRIBUT

Detta underbara wristlet förhindrar oss från att vackla i svåra situationer genom att aktivera och stärka de lägre chakrorna (särskilt rotchakrat). Den förbättrar flödet i vår dagliga rutin och ersätter rädsla med självförtroende, stabilitet och styrka.

Visualisera trädets rötter som tränger ner i marken och skapar en koppling där den ena naturligt förlängs av den andra. Detta är målet med jordning - att skapa en koppling till moder jord för att ge oss mer stabilitet och styrka i våra dagliga liv.

Precis som med ett hus är det avgörande att utveckla en solid grund. På samma sätt behöver du en stark grund när du utvecklas andligt för att kunna sträcka dig och växa framgångsrikt. Ju djupare rötter, desto högre grenar - att vara djupt rotad i dig själv gör det lättare för dig att höja ditt sinne och förbättra din upplevelse av livet.

Energilinjer strålar från himlen, passerar genom oss och ner i marken. När dessa energilinjer bryts passerar våra upplevelser inte igenom utan fastnar istället. Det är därför det är så viktigt med denna koppling. Om vi samlar på oss för mycket bagage stör det energiflödet från det astrala genom oss till jorden.

Detta energiflöde är värt att ta hand om. Moder Jord är alltid där för att ta emot det vi har att ge (t.ex. rädsla, ilska... allt du har för mycket av). När vi släpper taget tar hon emot det. Långt ifrån att ogilla att vår skräp faller till henne, accepterar hon våra energier villigt och omvandlar allt vi ger till sin ursprungliga rena form. Jordande Aurablend återställer denna hälsosamma koppling och flöde. Moder Jord har en mycket stabil puls och rytm... att vara i kontakt med detta är en mycket tröstande upplevelse som hjälper oss att sakta ner och njuta av livet i en lugnare takt.