Armband Rutilkvarts (8 mm)

  • 129 SEK

Vackert armband med pärlor (8 mm) av rutilkvarts, elastiskt. Vacker bergkristall med såkallade guldfärgade rutiler (nålar) i sig. Pris är per styck.

sakerbetalninglogo
LEVERANSINFORMATION  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 3-6 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKTKOSTNAD  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert armband med pärlor (8 mm) av rutilkvarts, elastiskt. Vacker bergkristall med såkallade guldfärgade rutiler (nålar) i sig.

Pris är per styck.

Attribut: Låt denna vackra sten rena dina chakran från energiblockeringar. Rutilkvartsen hjälper till att skapa balans och fungerar även bra vid beslutsångest. Stenen hjälper dig att på ett meningsfullt sätt förändra ditt liv och på så sätt nå dina mål. Den hjälper även till att rensa bort ilska och rädsla. Den sägs även vara bra vid utmattning och energibrist. Rutilkvartsen sägs även ge en känsla av övergripande lycka, och vem vill inte känna det där glädjeruset på en daglig basis?! De vackra gyllene stråna som syns inuti stenen kallas för kärlekspilar, och den vackra stenen sägs stabilisera dina relationer och äktenskap. 

Chakra: Samtliga chakran

Kemi:

Rutilkvarts består av bergkristall och gyllene strån som bildas med hjälp av titan dioxid. Bergkristall är en färglös, helt genomskinlig och klar variant av mineralet kvarts som har den kemiska beteckningen Kiseldioxid SiO2

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.