Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Armband Lapis Lazuli (Chips)

  • 89 SEK

Vackert armband stenchips gjort av Lapis Lazuli. Vackra blå nyanser. Pris är per styck.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert armband stenchips gjort av Lapis Lazuli. Vackra blå nyanser. 

Chakra: Tredje ögat och Halschakra

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat)

Mått: ca 16 - 20 cm (Armbandet är elastiskt)

Attribut

När du känner ett behov av att ta ansvar och styra över ditt eget liv, då är Lapis Lazuli stenen för dig. Dess vackra djupblå färg låter dig upptäcka kraften i din egen visdom. Du vet redan vad du vill och vart du vill gå i livet, Lapis Lazuli påminner dig om detta och ger dig kraft att vara sann mot dig själv i de beslut du tar. Oavsett om du känner press gällande val inom ditt arbete eller ditt privatliv så finns Lapis Lazuli där för dig och påminner dig om att det är enbart du själv som styr över ditt liv!


Kemi: 

Lapis Lazuli är en bergart som ursprungligen användes för att framställa färgpigmentet ultramarin. Bergarten. består mestadels av svavelhaltiga silikat av aluminium, natrium och kalcium mm. Den är en blandning av mineralerna lazurit och haüyn mfl. Den har ingen kristallstruktur utan förekommer som dodekaeder.

*Obs! Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.