Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Armband - Birthing

  • 289 SEK

Förändring av livsomständigheter. Nya mödrar, nya projekt, nya tider. Manifestera kreativitet.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

BIRTHING - ARMBAND FRÅN BALIPURA

KRISTALLER: Månsten, malakit, ametist, rosenkvarts, krysokolla och bergkristall

EGENSKAPER:  Förändring av livsomständigheter. Nya tider, nya projekt, Manifestera kreativitet.

ATTRIBUT

Detta armband hjälper till att skapa och anpassa sig till nya livsomständigheter; från graviditet och moderskap till att förverkliga nya projekt eller anpassa sig till nya livssituationer. Anpassning till nya livsomständigheter kräver fysiska kliv från ett tillstånd till ett annat. Eftersom våra kroppar påverkas mycket av månen, påverkas även pulserna, dygnsrytmerna, menstruationsrytmerna och de olika vätskorna i kroppen (inklusive bröstmjölk) av dess cykler. De särskilda kristallerna i denna blandning stöder alla våra naturliga biorytmer och hjälper till med regenerering och förnyelse för att hålla förändringsmomentumet igång.

Detta armband är också underbart för att ge energetiskt stöd till blivande mödrar - före, under och efter förlossningen. Genom att använda den för att energetiskt rena och ladda upp en gravid kvinnas aura med skyddande, välkomnande och kärleksfulla energier underlättar den hennes smidiga övergång till denna nya livsfas samtidigt som den stöder henne att uppleva förlossningen med öppenhet, mod och flexibilitet. Malakit och ametist har traditionellt använts av doulor för att "skydda" mödrar under förlossningen.

Att berika livskraften och kunna förverkliga och förankra dina kreativa idéer för att välkomna projekt och barn från en plats av kärlek och självkänsla genom aurisk tonifiering är denna roll ons gåva. Om du står inför någon förändring i livsomständigheterna, som förlust, byte av bostad, bli förälder, flytta till ett annat land, adoptera ett husdjur osv., hjälper det att genomföra dessa ögonblick och känna dig stärkt av kärlek. Månsten är en nyckelkristall som ingår i denna blandning och är utmärkt för att stärka kopplingen till din kreativitet och feminina (skapande) energi.