Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Charoit

  • 125 SEK

Läckert och elegant hänge av silver och Charoit- Mått: ca 1 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Läckert hänge av silver och Charoit.

Chakra: Kronchakra och Rotchakra.

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra).

Mått: ca 20 mm

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

Charoit kallas ibland för "modets sten i exil", eftersom den endast kan hittas nära Chara River area i Sibirien, vilket med sitt stränga klimat förut var en plats dit politiska fångar skickades. Charoit har därmed blivit en ikon för alla som befinner sig långt hemifrån mot sin vilja. Denna magiskt vackra sten är en påminnelse om att du kan känna dig som hemma vart som helst. Den är även bra på att hjälpa personer som arbetar långt bort från hemmet att hålla kontakt. Tröstar barn som måste ligga på sjukhus eller bor hos släktingar. Den är även bra mot sömnrubbningar. Öppna ditt hjärta och låt Charoit hjälpa dig acceptera andra och dig själv.


Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Fästet består av 925 Sterling silver. Du får ett godtyckligt utvalt hänge som kan skilja sig mot det på bilden.