Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverring Herkimerdiamant

  • 499 SEK

Silverring med en äkta Herkimerdiamant av högsta kvalitet, med gnistrande klarhet och strålande energi. Mått: Diameter 16 mm (strl 50)

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Silverring med en äkta Herkimerdiamant med inklusioner, högsta kvalitet, med gnistrande klarhet och strålande energi.

Kvalitet: AAA+

Mått: Diameter 16 mm (omkrets 50 mm)

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

Ursprung: Herkimer County, USA 🇺🇸

Attribut

Herkimerdiamanten är en fenomenal kristall som strålar av inre ljus och visdom. Dessa ädelstenar, som bildades för cirka 500 miljoner år sedan i havets grunda botten, har en lång historia som sträcker sig tillbaka till antikens romare och mayaindianer. Återupptäckta på 1700-talet i Mohawk River Valley, Herkimer County, har de sedan dess fascinerat människor med sin förmåga att harmonisera energiflödet och höja medvetandet.

Chakra: Kronchakrat och Tredje ögat

Främjar och balanserar: Spirituell klarhet och intuition (Tredje ögat). Upphöjd medvetenhet, vägledning och självinsikt (Kronchakrat).

Metafysiska och andliga egenskaper

Herkimerdiamanten vibrerar med en kraftfull energi som hjälper till att rena kropp, sinne och själ. Dess höga frekvens främjar läkning på cellulär nivå och balanserar energiflödet i kroppen. Från att lindra migrän till att motverka åksjuka, Herkimerdiamanten hjälper dig att återfå balansen och främjar välbefinnandet.

Emotionell healing

Som en sten av klarhet och balans löser Herkimerdiamanten upp rädslor, negativa tankar och känslomässiga blockeringar. Den inbjuder till inre frid och hjälper dig att släppa taget om det förflutna för att omfamna nuet med öppna armar.

Andlig upplysning

Herkimerdiamanten förstärker anslutningen till det högre medvetandet och underlättar kommunikationen med andliga guider. Genom att öppna upp för de högre chakrorna, som kronchakrat och tredje ögat, underlättar den astralresor och ger insikt om tidigare liv. Den betraktas som en portal till det gudomliga och kan användas i kombination med större diamanter för att skapa dimensionella portar till andra världar.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Det är ringen på bilden du köper.