Besök vår butik i Skåne

Hej och varmt välkommen till Kristallknuten - en liten butik med en stor själ! Vi är en mysig och unik butik på 80 kvm, belägen ute på den vackra skånska slätten. När du besöker oss kommer du upptäcka att vi har ett stort utbud av produkter som alla har en magisk innebörd. Från kristaller och rökelser till smycken, marockanskt porslin och andra fantastiska föremål - vi har något för alla!

Men hos Kristallknuten handlar det inte bara om produkterna, det handlar också om människorna. Vi vill att du ska känna dig välkommen och avslappnad när du besöker oss. Oavsett om du bara vill titta runt, handla eller prata om livets stora frågor, så finns vi här för att hjälpa dig. Vi möter alla våra kunder med öppna armar och ett öppet sinne, och vår största glädje är att kunna erbjuda en personlig och unik upplevelse.

Så kom och besök oss på Kristallknuten, där magin finns i varje vrå. Vi ser fram emot att träffa dig och dela vår passion för kristaller och allt annat som gör livet lite mer magiskt!

Vår adress och karta hittar du här. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi har ett stort sortiment av kristaller, rökelser, bohokläder, doftvax, tarot- och orakelkort och mycket annat. Vårt sortiment växer ständigt och ingen dag är en andra lik.

Vi bemöter dig alltid med respekt och kärlek. Hos oss är alla välkomna och vi ser alltid fram emot att få träffa och prata med er här hos oss. Läs mer om oss här.Hem