Frakt från 39 kr* - Inget lägsta orderbelopp

Zomba Malosa

  • 185 kr

Zomba Malosa är en riktigt exotisk och unik kristall i samlingen. Den består av ett flertal mineral såsom rökkvarts, orthoklas, aegerin, zircon m.fl.

I lager
Dela

Zomba Malosa är en riktigt exotisk och unik kristall i samlingen. Den består av ett flertal mineral såsom rökkvarts, orthoklas, aegerin, zircon m.fl. Zomba Malosa återfinns och bryts endast på berget Zomba Malosa i Malawi. Mineralet bröts länge i väldigt begränsad mängd och nådde sällan marknaden. Numera har dock en begränsad mängd mycket prisvärd Zomba Malosa börjat nå ut till allmänheten. 

Våra Zomba Malosa kristaller är handplockade under etiska och schyssta former.

Storlek: ca 3 - 6 cm

Ursprung: Malawi, Afrika

Attribut:

Zomba malora är en mångfacetterad kristall som besitter en lång rad egenskaper som såklart hänger på vilka mineral kristallen innehåller.

Rökkvarts tros ta bort negativ energi, höja humöret och lindra stress, svartsjuka och ilska. Den är också tänkt att ta bort gifter från kroppen. Aegirine tros vara en sten av moral, styrka och positiv energi. Det tros behandla brister i immunsystemet, för att skydda en från psykisk attack och för att öka den läkande kraften hos andra mineraler.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Zomba Malosa är en blandning av flera mineral och därför varierar utseende, färg och lyster stort från exemplar till exemplar.