• Den 22/6 -30/6 packas och skickas inga ordrar på grund av ledighet. Vi finns dock på plats och svarar på mejl som vanligt :-)
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 500 kr / Inget lägsta orderbelopp

Kobolt dolomit kluster

  • 185 kr

Vacker rå coboltdolomit. Magiska färgskiftningar och riktigt rubinsrosa nyanser. Pris per styck. Ursprung: Kakanda, Kongo.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackert kluster av coboltdolomit. Magiska färgskiftningar och riktigt bubbelgumsrosa nyanser. Inslag av olika metaller (oftast koppar) gör att det även kan finnas andra färger såsom grönt, svart, orange samt vitt i dessa vackra mineraler.

Dessa kluster är handplockat i Kakanda, Kongo.

Mått: ca 5 x 4 cm

Vikt: ca 79 gram

Ursprung: Kakanda, Kongo

Attribut

Denna vackra sten är starkt kopplad till hjärtchakrat och är mycket hjälpsam för dig som vill få in mer passion i ditt liv. Låt coboltdolomiten vara din dagliga påminnelse om att ge dig själv tid att läka. Oavsett vad som orsakat dig ärr, om det så är av fysiska eller psykiska ärr, så kan coboltdolomiten vara den sten du söker. Låt den lätta ditt hjärta och ge dig ny styrka!

Låt dig inte luras av coboltdolomits likheter med koboltkalcit, för även om de liknar varandra en del till utseendet så skiljer de sig mycket åt. Coboltdolomit är tex en hårdare mineral än koboltkalcit, och coboltdolomiten har även mer utsträckta kristaller än koboltkalciten.

Chakra: Hjärtchakra och Rotchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.

Måtten som anges är ungefärliga och kan därmed variera.