Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Gua Sha (Obsidian)

  • 175 SEK

Vacker och mycket användbar gua sha gjord av finaste obsidian. Gua Sha använder man för att massera ansiktet och på så sätt bla öka blodcirkulationen.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker och mycket användbar gua sha gjord av finaste obsidian. Gua Sha använder man för att massera ansiktet och på så sätt öka blodcirkulationen och rensa lymfsystemet, vilket anses öka produktionen av nya hudceller och skapa ett gynnsamt energiflöde. 

Användning: Använd Gua Sha med lätta tryck över ansiktet, uppgåendet för att följa lymfflödet. Upprepa varje rörelse tre till fem gånger innan du går vidare till nästa område av din hud. Kom ihåg att avsluta med att dra gua shan med lätta rörelser ner längst med halsen för att på så sätt släta ut.

Attribut:

Obsidianen skyddar dig mot negativitet och hjälper dig att ta bort negativa och känslomässiga blockeringar. Den påminner dig om att släppa, förlåta och gå vidare från saker som inte längre gynnar dig. Obsidianen är väldigt användbar för att stärka din intuition. Denna vackra sten påminner dig om att inte slösa bort din energi på onödiga saker. Låt den minska frustrationen över ineffektivitet och ofrånkomliga förseningar. Väldigt bra för att absorbera stress och irritation. En naturlig skyddskälla för känsliga, godhjärtade personer som tar på sig andras bekymmer eller ger alltför mycket av sin tid till känslomässiga utsugare. 

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.