Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Gua Sha (Aventurin Grön)

  • 175 SEK

Vacker och mycket användbar gua sha gjord av finaste grön aventurin. Gua Sha använder man för att massera ansiktet och på så sätt bla öka blodcirkulationen.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker och mycket användbar gua sha gjord av finaste grön aventurin. Gua Sha använder man för att massera ansiktet och på så sätt öka blodcirkulationen och rensa lymfsystemet, vilket anses öka produktionen av nya hudceller och skapa ett gynnsamt energiflöde. 

Användning: Använd Gua Sha med lätta tryck över ansiktet, uppgåendet för att följa lymfflödet. Upprepa varje rörelse tre till fem gånger innan du går vidare till nästa område av din hud. Kom ihåg att avsluta med att dra gua shan med lätta rörelser ner längst med halsen för att på så sätt släta ut.

Attribut:

Aventurin kan ses som en lyckoamulett och är passande när du vill bli din egen lyckas smed. Ibland kan det kännas som att andra har mer tur än du, och istället för att fokusera på detta kan du ta saken i egna händer och fokusera på dina egna framsteg med hjälp av denna sten. Tur är inte något du har eller inte har, det är en inställning som aventurinen påminner dig om. 

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.

Kemi:

Aventurin är en ogenomskinlig, halvklar kvarts. Namnet används även för en glassort tillkommen runt 1700. Det är inte det samma som Aventurin-fältspat. Namnet kommer från italienskans a ventura som betyder av en tillfällighet, eftersom glaset kom till av en slump. Dess kemiska formel är Kiseldioxid SiO2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.