Frakt från 45 kr* - Fri frakt vid köp för minst 600 kr

Gua Sha (Xinyi Jade)

  • 170 kr

Vacker och mycket användbar gua sha gjord av finaste xinyi jade. Gua Sha använder man för att massera ansiktet och på så sätt bla öka blodcirkulationen.

I lager
Dela

Vacker och mycket användbar gua sha gjord av finaste xinyi jade. Gua Sha använder man för att massera ansiktet och på så sätt öka blodcirkulationen och rensa lymfsystemet, vilket anses öka produktionen av nya hudceller och skapa ett gynnsamt energiflöde. 

Mått: ca 8 cm.

Användning: Använd Gua Sha med lätta tryck över ansiktet, uppgåendet för att följa lymfflödet. Upprepa varje rörelse tre till fem gånger innan du går vidare till nästa område av din hud. Kom ihåg att avsluta med att dra gua shan med lätta rörelser ner längst med halsen för att på så sätt släta ut.

Attribut:

Xinyi jade kallas även för kinesisk jade. Denna vackra sten är en variant av nephrit, dvs en grön jade som innehåller både tremolit och aktinolit. Jade anses ha förmågan att omvandla negativ energi till positiv. En väldigt lugnande och avslappnande sten.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.


*Obs! Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.