Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Protection - Roll on

  • 289 SEK

Stärk Aurafältet, skapa hälsosamma gränser och skydda dig mot negativa projiceringar.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

PROTECTION - ROLL ON FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Citrin, tigeröga, svart turmalin och bergkristall

EGENSKAPER:  Stärk Aurafältet, skapa hälsosamma gränser och skydda dig mot negativa projiceringar.

DOFTER: Lavender, Lemongrass, Eucalyptus, Lime & Peppermint

ATTRIBUT

Denna roll on hjälper dig att rena och omvandla negativa vibrationer samt stärka ditt energifält, vilket får det att vibrera på en högre och mer stabil frekvens så att mer tunga vibrationer löses upp. Den fungerar som en sköld mot andras negativa projiceringar. Skapa en tydligare gräns mellan dig och världen.

Har du någonsin känt dig obekväm i en viss situation eller plats? Önskar du ibland att du var starkare i en särskild situation? Eller att andras kommentarer inte skulle påverka dig så djupt? Protection är den då den rätta sprayen för dig.

När Aurafältet är i ett optimalt tillstånd ser det ut som ett skinande ägg runt kroppen. När din Aura överbelastas ser den snarare ut som en svamp. Istället för att vara skinande och slät ser den ut att vara perforerad och ojämn, vilket gör att vi suger åt oss lägre energier som är ogynnsamma för oss. När du börjar stötta din Aura kan den stärkas och bli mer motståndskraftig mot att 'suga åt sig' oönskade vibrationer.

Protection tenderar att bli en viktig del av människors egenomsorgsrutin. Protection arbetar för att öka ljuset som finns i din Aura, så att eventuell negativ projicering som kommer emot dig smälter när den möter ditt ljus.

ANVÄNDING

Applicera generöst på nackens baksida, handleder och chakra-centrum. Andas in djupt tre gånger och låt energin sjunka in. Upprepa vid behov!

INGREDIENSER
Söt mandelolja, rena eteriska oljor och högkvalitativa kristaller.

HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.