Protection - Roll on

  • 279 SEK

Stärk Aurafältet, skapa hälsosamma gränser och skydda dig mot negativa projiceringar.

PROTECTION - ROLL ON FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Citrin, tigeröga, svart turmalin och bergkristall

EGENSKAPER:  Stärk Aurafältet, skapa hälsosamma gränser och skydda dig mot negativa projiceringar.

DOFTER: Lavender, Lemongrass, Eucalyptus, Lime & Peppermint

ATTRIBUT

Denna roll on hjälper dig att rena och omvandla negativa vibrationer samt stärka ditt energifält, vilket får det att vibrera på en högre och mer stabil frekvens så att mer tunga vibrationer löses upp. Den fungerar som en sköld mot andras negativa projiceringar. Skapa en tydligare gräns mellan dig och världen.

Har du någonsin känt dig obekväm i en viss situation eller plats? Önskar du ibland att du var starkare i en särskild situation? Eller att andras kommentarer inte skulle påverka dig så djupt? Protection är den då den rätta sprayen för dig.

När Aurafältet är i ett optimalt tillstånd ser det ut som ett skinande ägg runt kroppen. När din Aura överbelastas ser den snarare ut som en svamp. Istället för att vara skinande och slät ser den ut att vara perforerad och ojämn, vilket gör att vi suger åt oss lägre energier som är ogynnsamma för oss. När du börjar stötta din Aura kan den stärkas och bli mer motståndskraftig mot att 'suga åt sig' oönskade vibrationer.

Protection tenderar att bli en viktig del av människors egenomsorgsrutin. Protection arbetar för att öka ljuset som finns i din Aura, så att eventuell negativ projicering som kommer emot dig smälter när den möter ditt ljus.

ANVÄNDING

Applicera generöst på nackens baksida, handleder och chakra-centrum. Andas in djupt tre gånger och låt energin sjunka in. Upprepa vid behov!

INGREDIENSER
Söt mandelolja, rena eteriska oljor och högkvalitativa kristaller.

HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.