Palo santo naturlig rökelse (1 st)

  • 15 SEK

Natulig Palo Santo, känd och uppskattad för sin lugnande doft och renande egenskaper.

Innehåll: 1 pinne Palo Santo

Mått: ca 10 cm

Palo Santo, en gåva från moder jord som bär med sig en unik och förtrollande aura. Vår Palo Santo kommer från ursprungliga skogsområden i Sydamerika och är omsorgsfullt utvald för att erbjuda dig den mest autentiska och helande upplevelsen.

Palo Santo, som bokstavligen översätts till "heligt trä", har med sin välgörande doft hyllats  i tusentals år för sina andliga och helande egenskaper. Varje bit av detta naturliga skatt har en behaglig och balsamisk doft som genast transporterar dig till en plats av lugn och frid. Den rena, eteriska doften fyller ditt sinne och skapar en atmosfär av ro, vilket gör den till den perfekta följeslagaren under meditation, yoga eller avkopplande stunder.

Förutom dess förmåga att skapa ett harmoniskt utrymme, är Palo Santo känt för sina renande krafter. När träet brinner frigörs ett subtilt men kraftfullt rökelse, som tar bort negativitet och negativa energier från ditt hem, vilket ger plats för positiva vibrationer och harmoni att flöda in. Det är som att ha din egen lilla ceremoniella reningsritual direkt i ditt eget hem.

Vår Palo Santo är en produkt av hållbart skogsbruk, vilket betyder att vi tar hand om moder naturens gåvor på ett respektfullt sätt och stödjer lokalbefolkningen i skogsområdena. Varje bit samlas in med omsorg och kärlek, och när du använder det, känner du kopplingen till naturen och de ädla traditioner som har förmedlats genom generationer.

Oavsett om du är nybörjare inom andlighet och healing eller en erfaren entusiast, kommer vår Palo Santo att berika din upplevelse och låta dig fördjupa dina andliga ögonblick. Låt dess enastående doft och helande egenskaper följa dig på din resa mot inre frid, balans och välbefinnande.

Utforska det heliga träets magi och låt dess förtrollande närvaro omfamna dig. Välkommen till en värld av harmoni och positiv energi med vår äkta Palo Santo!

Så här använder du Palo santo:

Tänd en stav och låt den brinna i 1-2 minuter. Blås sedan ut lågan och staven kommer börja ryka. Njut av den härliga doft som sprids i rummet. När du vill släcka rökelsen kan du sänka den i vatten eller hålla den mot ett eldfast material tills den slutar ryka. Samma sticka kan användas flera gånger.

Obs! Försiktighet skall iakttas när man använder brinnande eller glödande produkter. Får ej användas av barn. Lämna ej glödande eller brinnande föremål utan uppsikt.