Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Let go - Roll on

  • 279 SEK

Släpp oönskade känslor, dåliga vanor och begränsande övertygelser.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

LET GO - ROLL ON FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Ametist, sodalit och bergkristall

EGENSKAPER:  Släpp oönskade känslor, dåliga vanor och begränsande övertygelser.

DOFTER: Cinnamon* & Grapefruit*

*Ekologiskt

ATTRIBUT

Vårt energifält har en viss kapacitet och volym. Ofta behöver vi frigöra utrymme genom att släppa det som inte längre tjänar oss, för att skapa mer utrymme för nya saker som komma skall. Många gånger finns det en rädsla bakom dessa fästen, och rädsla tenderar att hålla fast oss vid det som är känt, istället för att lita på och släppa taget för att ge plats åt det nya. Har du någonsin märkt att du har återkommande bilder och tankar om vissa situationer, och önskar att de skulle sluta? Har du någonsin haft repetitiva tankar om tidigare relationer eller erfarenheter som inte verkar försvinna med tiden? Ursprunget till våra rädslor är ibland svåra att lokalisera, och tills de släpps från djupt inom oss tenderar de att upprepas.

Denna roll on hjälper till att släppa oönskade känslor, vanor, rädslor och fästen.

ANVÄNDING

Applicera generöst på nackens baksida, handleder och chakra-centrum. Andas in djupt tre gånger och låt energin sjunka in. Upprepa vid behov!

INGREDIENSER
Söt mandelolja, rena eteriska oljor och högkvalitativa kristaller.

HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.