Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Seven Chakras - Roll on (7 chakras)

  • 289 SEK

Chakraharmoniserande. Balanserar energiflödet. Rensar blockeringar

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

7 CHAKRAS - ROLL ON FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Granat, karneol, citrin, peridot, blue lace agat, lapis lazuli och ametist

EGENSKAPER: Chakraharmoniserande. Balanserar energiflödet. Rensar blockeringar

DOFTER: Frangipani. Frankincense. Sweet Orange

ATTRIBUT

Upptäck denna kraftfulla roll on som realignerar och helar genom aurafältet. Denna produkt är skapad med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att synergistiskt arbeta med alla 7 stora chakran och ge harmoni och balans. Upplev känslan av att vara i linje, i flöde och obehindrad.

Chakran är de cirkulära energipunkterna längs ryggraden från korsbenet till toppen av huvudet. Dessa energipunkter är kopplade till olika organ och körtlar i kroppen och strålar också ut från den. De spelar en viktig roll i distributionen av livsenergi, även känd som chi, qi eller prana. Dessa osynliga energihjul håller oss friska och levande och kan även avspegla obalans och störningar i våra fysiska, mentala, emotionella, andliga och etiska system.

I vår hektiska vardag möter vi ofta svårigheter och stress som påverkar vår fysiska, emotionella och energiska kropp. Detta kan blockera flödet i vårt aurafält och få oss att känna oss fastlåsta. Men nu kan du ta hjälp av denna fantastiska roll on som innehåller energin från 7 noggrant utvalda kristaller. Varje kristall är specifikt vald för att ge fördelaktiga effekter på det motsvarande chakrat.

ANVÄNDING

Applicera generöst på nackens baksida, handleder och chakra-centrum. Andas in djupt tre gånger och låt energin sjunka in. Upprepa vid behov!

INGREDIENSER
Söt mandelolja, rena eteriska oljor och högkvalitativa kristaller.

HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.