Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Grounding - Roll on

  • 289 SEK

Känn dig närvarande, balanserad och stärkt. Förankra ditt självförtroende, din stabilitet och styrka.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

GROUNDING - ROLL ON FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Svart turmalin, rökkvarts, hematit och bergkristall

EGENSKAPER:  Känn dig närvarande, balanserad och stärkt. Förankra ditt självförtroende, din stabilitet och styrka.

DOFTER: Vanilla & Clove Bud*

*Ekologiskt

ATTRIBUT

Grounding roll on förhindrar oss från att vackla i svåra situationer genom att aktivera och stärka de lägre chakrorna (särskilt rotchakrat). Den förbättrar flödet i vår dagliga rutin och ersätter rädsla med självförtroende, stabilitet och styrka.

Visualisera trädets rötter som tränger ner i marken och skapar en koppling där den ena naturligt förlängs av den andra. Detta är målet med jordning - att skapa en koppling till moder jord för att ge oss mer stabilitet och styrka i våra dagliga liv.

Precis som med ett hus är det avgörande att utveckla en solid grund. På samma sätt behöver du en stark grund när du utvecklas andligt för att kunna sträcka dig och växa framgångsrikt. Ju djupare rötter, desto högre grenar - att vara djupt rotad i dig själv gör det lättare för dig att höja ditt sinne och förbättra din upplevelse av livet.

Energilinjer strålar från himlen, passerar genom oss och ner i marken. När dessa energilinjer bryts passerar våra upplevelser inte igenom utan fastnar istället. Det är därför det är så viktigt med denna koppling. Om vi samlar på oss för mycket bagage stör det energiflödet från det astrala genom oss till jorden.

Detta energiflöde är värt att ta hand om. Moder Jord är alltid där för att ta emot det vi har att ge (t.ex. rädsla, ilska... allt du har för mycket av). När vi släpper taget tar hon emot det. Långt ifrån att ogilla att vår skräp faller till henne, accepterar hon våra energier villigt och omvandlar allt vi ger till sin ursprungliga rena form. Jordande Aurablend återställer denna hälsosamma koppling och flöde. Moder Jord har en mycket stabil puls och rytm... att vara i kontakt med detta är en mycket tröstande upplevelse som hjälper oss att sakta ner och njuta av livet i en lugnare takt.

ANVÄNDING

Applicera generöst på nackens baksida, handleder och chakra-centrum. Andas in djupt tre gånger och låt energin sjunka in. Upprepa vid behov!

INGREDIENSER
Söt mandelolja, rena eteriska oljor och högkvalitativa kristaller.


HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.